LYDREJSEN

– en aften helliget din sande væren og essens.

LYDREJSEN

– en aften helliget din sande væren og essens.

Vi behøver ikke at gøre noget ved mørket.

Vi skal blot tænde lyset…

  • Har du behov for at komme i kontakt med det, der er ubestrideligt sandt for dig?
  • Vil du gerne kunne mærke helt ind i hjertekulen, at din væren her i verden er vigtig?
  • Kunne du tænke dig at være i et rum, der er så stille og fredfyldt, at du trygt kan give helt slip og bare lade alting falde på plads i dig?
  • Vil du med på en lydrejse, som med stille sang, klokker, tromme mm. kalder dig dybt ind i det allerhelligste?

Så kom og vær med på LYDREJSEN.

“Kære Tomas, jeg ønsker blot at takke dig for en virkelig god oplevelse i aftes. Tak for at du lader din sjæl komme så smukt til udtryk med lyden og dine særlige evner til at skabe det, du gør. Du giver SÅ meget på SÅ kort tid, det er helt særligt. vibrationen føles stadig på celleplan i min krop og jeg ved at “noget” er ændret. Den indsigt jeg fik var timet perfekt. Tak til dig og til alle der gjorde dette møde muligt” 

– Birgit Amalie Rylander

LYDREJSEN: hvad, hvorfor og hvordan?

HVAD: Lydrejsen er først og fremmest et rum, som er helliget sandhed. Det er et lyttende rum, et stille rum. Tid vi sammen bruger på bare at være og fordybe os i væren og kontemplere over det, der kommer og går i vores oplevelse.

Vi begynder med en meditation, hvor vi kontakter det i os, der er evigt og uforanderligt: vores essens, vores sande natur.

Så holder vi en pause, hvor vi kan strække benene, gå på toilettet, tage et glas vand og forbereder os på selve lydrejsen, som tager ca. 1 timer og 15 minutter.

Når vi ligger trygt og godt på vores madras, så åbner Tomas “Sacret Space”, som er et indiansk bønsritual, der sætter ord på vores forbindelse til de essentielle universelle kræfter i os.

Lydrejsen går igang og begynder med trommen. Herefter ligger vi og hviler os i et skiftende intuitivt lydlandskab. Sang og stemmer fra naturfolkenes verden, munke-chanting og overtoner vil optræde  sammen med tromme, rasle, fløjte, klokker, syngeskåle mm.

HVORFOR: Vores hverdag er fyldt med distraktioner. Vores sind bliver let afledt og overstimuleret. I et rum, der er holdt for os, et rum der er dedikeret stilhed og lytten, kan vi give os selv lov til bare at være.

Der sker noget i en gruppe, som har en fælles intention om at lytte til sandhed. Denne gruppe-intention virker forstærkende på hver enkelt af os. Vi kan mærke at vi er forbundet og vi oplever at noget i os, kender dette indre sandheds-rum rigtigt godt. Vi havde bare glemt det, overset det i tankemylder og sansestimulering.

Lydene, sangen, musikken har en kraftig healende effekt. Kroppen går meget dybt i afslapning, sindet kan ikke køre i sine vante baner i det abstrakte lydlandskab og der åbnes op for dybere perspektiver og indsigter.

I dette rum falder det usande stille og roligt fra i vores opmærksomhed, og det sande bliver tydeligt og mærkbart.

HVORDAN: Du ankommer og finder det sted i rummet, hvor du har lyst til at være, ligger madrassen og sørger for at indrette dig, som du har lyst til med tæppe, puder o.a.

Under meditationen kan du vælge at sidde eller ligge.

Under lydrejsen ligger vi ned.

Vi slutter med en sharing, hvor alle der har lyst, kan dele noget de har oplevet eller indset på lydrejsen. Nogle vælger at være stille og blive siddende hvilende i deres oplevelse, andre har behov for at tale og fortælle. Begge dele er en gave, både de af os der holder stilheden og de, der deler deres oplevelser, bidrager til genkendelse i hver enkelt af os.

LYDREJSEN

– Et fredfyldt og trygt rum, hvor du kan synke dybt i fred og væren med det, som er.

– En indre “rejse”, der bringer dig i kontakt med sandhed.

– En unik oplevelse af musik, lyd og vibration som er tilpasset øjeblikket og den gruppe, som er samlet.

Praktisk info:

Hvornår? Se datoerne i vores kalender her.

Hvor? – Marelundsvej 12, Lille Torøje, 4640 Faxe

Pris? – 250 kr.

Hvor mange kommer? – Der er 10 pladser.

Hvad skal man medbringe? I efterårs og vintermånederne evt. tykke sokker eller hjemmesko. Og vil du gerne ligge ned, så skal du medbringe din egen madras eller yogamåtte samt tæppe.

Lydrejser ude

Hvis du har lyst til at være vært for en lydrejse hjemme hos dig, hvor du inviterer nogle gode venner, så kontakt mig på: 26289593, så vi kan arrangere det.

Pris for deltagelse hjemme hos os på Marelundsvej: 250 kr.

Køb klippekort på 5 eller 10 klip og få rabat på alle aftenarrangementer

Klippekortet kan bruges til både Praksis-aftner, Naked Songs koncerter og Lydrejser på Marelundsvej.