Velkommen i klubben!

– en medlemsklub for alle os, der vælger at gå den nonduale vej sammen.

Velkommen i klubben!

– en medlemsklub for alle os, der vælger at gå den nonduale vej sammen.

Meditationerne er fantastiske. De giver en dyb fred og jeg finder ind til mig selv igen.

Tusind, tusind tak!

– Lisbeth Nielsen

Vil du gerne:

• have adgang til materiale, der kan støtte dig i din praksis, såsom lydfiler med guidning til praksis og undervisning i hvordan man skaber en daglig praksis, der fungerer?
  • være en del af et støttende fællesskab af andre, der går den nonduale vej?

Så…Velkommen i Klubben!

består dels af adgang til materiale og dels af fællesskab med ligesindede.

ADGANG TIL MATERIALE:

Klubben indeholder materiale i form af lyd og video med bla:

Lydfiler til daglig praksis og vejledning i at skabe en daglig praksis, der virker for dig.

Praksis fra livestreams klippet ud og lavet om til lydfil, så du let kan bruge den igen og igen i din praksis.

Og hver måned kommer der nyt materiale bl.a. lydhealinger, yin yogaundervisning, kropsscanning mm.

FÆLLESSKAB MED LIGESINDEDE:

Hver måned holder vi et online klubmøder, hvor vi praktiserer sammen, deler vores erfaringer og i det hele taget møder hinanden og mærker at vi går vejen sammen.

Og som medlem har du desuden mulighed for at deltage i vores lukkede Facebookgruppe,
hvor vi deler vores rejse, skaber kontakter og støtter hinanden.

Spørgsmål og svar:

Hvad koster det at være medlem? Det koster 250 kr om måneden.

Er der en bindingsperiode? Nej, der er ingen bindingsperiode, du kan afmelde dig, når du vil.

Hvornår bliver den månedlige betaling trukket? Den månedlige betaling trækkes hver 30. dag. fra den dag, du tilmeldte dig.

Skal jeg deltage i Facebookfællesskabet? Nej, det behøver du ikke. Det er bare et mulighed, som du kan deltage i hvis du har lyst.

Hvad hvis jeg ikke kan deltage i alle klubmøderne? Det gør ikke noget. Du er fri til at hoppe med på nogle af dem, dem alle eller ingen af dem. De er, ligesom Facebookgruppen, bare mulighed for ekstra støtte på vejen.

Pris for medlemskab af klubben: 250 kr. pr. måned.