Integrationsforløb

Længes du efter at træde ud af din lidelseshistorie og ind i nuet, der hvor du kan mærke, at alt er godt? 
Mærker du i dit hjerte, at denne vej er sand for dig?
Og er du klar til at gøre vejen til din? 
– så er et integrationsforløb en mulighed for dig.

Et Integrationsforløb er et forløb på 12 sessioner fordelt på 6 måneder, hvor vi mødes hver 14. dag.

Integrationsforløbet er for dig, som:

 • er SÅ klar på forandring og ønsker, mere end noget andet, at finde fred nu.
 • gerne vil have en vejleder, som kan støtte dig og holde dig fast i processen over en længere periode.
 • længes efter at få en daglig praksis med nærende stilletid.
 • er klar på at mødes til en session hver 14. dag (undtaget ved ferier)

Opbygning:

Forløbet består af to dele:

 1. De enkelte sessioner, hvor den af os, du vælger at være i forløb hos, holder rum for at du kan gå dybt i det, der er. Du får hjælp til at bryde igennem de illusioner, der skaber lidelse for dig, så du kan lande i den dybe ubetinget fred, der er din sande natur.
 2. En daglig praksis hjemme, som gør at du får mest mulig ud af den tid, vi har sammen på forløbet. Desuden sikrer en daglig praksis at du integrerer det, du lærer på forløbet, i dit liv. Så når forløbet er slut fortsætter du bare, og dermed opnår du en vedvarende transformation af dit liv.

Gratis medlemskab af klubben.

Som ekstra støtte til din integrationsproces tilbyder vi dig at være gratis medlem af vores medlemsklub: “Velkommen i klubben!”. Det gratis medlemskab gælder så længe, forløbet er i gang.

Klubben består dels af materiale i form at lydfiler og videoer, der støtter dig i din rejse og dels af fællesskab på rejsen i form af månedlige medlemsmøder og en lukket Facebookgruppe.

Du kan læse mere om klubben lige her.

Sådan gør vi:

Den første gang, vi mødes, sker følgende

 1. Vi sætter din intention for forløbet.
 2. Vi laver proces på det, som fylder lige nu, så du kan opleve fred med det samme.
 3. Vi skræddersyr en daglig praksis, som passer til dig, fordi nøglen til at bryde fri af frygten er at praktisere på daglig basis.

De efterfølgende gange sker følgende:

 1. Vi snakker om hvad der er sket siden sidst; hvilke indsigter eller udfordringer er landet hos dig under den daglige praksis.
 2. Vi laver proces på det, der er.
 3. Vi kommer omkring alle de spørgsmål, der naturligt dukker op i løbet af processen.

Så kort sagt: Vi tager rejsen sammen og overvinder de udfordringer, der opstår undervejs.

Praktisk:

Hvem: Du kan selv vælge, om du ønsker at starte et forløb med Tomas eller Pernille. Den du vælger, følger dig hele vejen igennem forløbet.

Tid: 1 session varer 1 time.

Sted: I klinikken eller online via Zoom – se hvordan du gør her. 

Pris: 12.000 kr

Ratebetaling: 7 rater á 1715 kr ved køb af forløb over 6 måneder. ( Hvis du har brug for at betale i flere rater, så finder vi også ud af det)

Er du interesseret?

Er du interesseret i at starte et forløb?

Hvis ja, så vil vi gerne tilbyde dig en afklarende samtale med den af os, du gerne vil have et forløb hos. Til den afklarende samtale taler vi om hvor du er, hvad du har brug for og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Samtalen er gratis og uforpligtende og forgår som telefonsamtale. 

Tidligere klienter siger:

Da jeg startede hos Tomas, havde jeg stress og var altid urolig. Hele tiden.

Det forsvandt som dug for solen, efter… jeg kan ikke huske om det var en eller to gange. Og allerede første gang kunne jeg mærke, at “det var da utroligt det der, at den uro, den forsvinder”.

Jeg følte faktisk at jeg var i stress 24 timer i døgnet, om jeg skulle køre i træningscenter eller jeg skulle køre over et gadekryds eller noget; det her det får jeg stress af, og det giver en uro hele tiden, så man nærmest ryster indvendig.

Det forsvandt som dug for solen og har stort set ikke været der siden.

John Gammelgård.

Jeg er taknemmelig for at have delt denne del af min rejse med dig. Det har været vigtigt. Et vendepunkt.

Det rører mig meget, når jeg mærker den store betydning mit forløb med dig har været og stadig er. Jeg bliver ydmyg.

Din helt fintsansende skarphed har givet mig en oplevelse af at blive mødt og set på et meget dybt plan.

STORT knus Camille

Pernille har lært mig at være tilstede med alt det som er- uden at lave om på noget. Jeg har fået de fineste og stærkeste redskaber til at stå mere stabilt når angst-bekymringer-sygdomme og andet truer min eksistens.

Jeg træner hver dag at VÆRE tilstede i min inderste kerne-Gud-kærlighed og fred. Jeg oplever at skabe kontakt til min essens.

Jeg er SÅ glad for mit stærke forløb hos Pernille.TAK❤️?❤️

Katja Halladin Rauh

1000 tak kæreste Pernille. Jeg har glædet mig til hver gang jeg skulle have en session med dig. Fordi de har været så berigende, dybsinsindige og kærlige. Vi har grinet, været stille og….. en masse andet. Du er sådan en fin formidler.

Du er fuldstændig nærværende. Du lytter og stiller spørgsmål. Du formår at give det ordløse stemme. Du har hjulpet og støttet mig i at gå bagom alt det vi gør for at komplicere tingene. Du gør det enkelt ved at bruge øvelser og billeder, der går lige ind, for at nå ind til kernen, til freden. TAK Pernille.

Birgitte Nystrøm

Tak for et super rart, godt, givende og trygt forløb hos dig. Det har fået mig til at se helt anderledes på nogle helt centrale ting i mit liv og du har fået mig til at tro på, mærke og bruge den styrke jeg havde glemt jeg havde.

Jeg kan nok ikke lade være med at kontakte dig igen og i mellemtiden anbefaler jeg dig til alle på min vej. TAK!

Kærlig hilsen Clara Smedegaard

Jeg har en stor trang til at fortælle, hvor meget det har rykket for mig at komme i et forløb hos Pernille.

Helt ærlig er jeg lidt dovent anlagt og havde håbet på, at få en masse skønne historier overbragt som fyldte chokoladestykker til mit egos nydelse, omkring min fremtid. Men…hos Pernille skulle jeg selv smøge ærmerne op og i gang med aktivt at gøre noget for at komme derhen, hvor jeg gerne vil i mit liv. Det gør en kæmpe forskel, skulle jeg hilse og sige. Der var et gammelt spøgelse eller tre, der sprang ud af skabene og skulle kigges på, men der står Pernille last og brast, når man comitt’er sig i hendes forløb. Pludselig havde jeg følelsen af, ikke at stå alene i verden, men at have et megakæmpehjerte, som et stort blødt tæppe der ganske vist har udfordret mig med opgaver, men som sandelig også har været der, når livet niver. Opgaverne giver SÅ meget mening og er helt sikkert skræddersyet til hver enkelt af os. Jeg har virkelig følt mig set, hørt og varetaget.

Jeg kom med bøjet nakke og skulle helst have en pakke kleenex indenfor rækkevidde. I fredags kunne jeg ikke lade være med at tage mit vandglas og udbringe en skål, fordi jeg nu kunne sidde med oprejst pande og mod på livet.

Jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg altid kan bruge – og som VIRKER.

Pernille, har i DEN grad, et viist og klogt hjerte og hun deler rundhåndet ud af det. Hun skaber et uendeligt trygt og rummeligt nærvær.

Hvis du vil rykke og gøre en aktiv indsats, så kommer du også derhen hvor du gerne vil med Pernille som rejseleder.

Hun får mine allervarmeste anbefalinger!”

Kærligst Kirsten Mosegaard

Kæreste Pernille.

Tusind mange tak for et helt fantastisk forløb – Du er unik. Jeg takker dig af hele mit hjerte. Mit 5 sessions forløb er 100% fuldendt og jeg føler mig som en hel og stærk “Sisse cirkel”

Det er slut med at gemme mig bag de andre, ikke blive hørt og altid nøjes. Nu skal jeg ud over stepperne og vise verden min farve. OG JEG GLÆDER MIG!

Pernille, endnu engang TAK.”
Kærligst Sisse Langfeldt

“Du har hjulpet mig med at ændre mit liv i den retning, som jeg godt kunne tænke mig. Tusind tusind tak. Jeg vil være dig evigt taknemmelig”.

Tuyala Bernardo Rasmussen