Tryg fødsel

– et online-kursus, der lærer dig at kommunikere og samarbejde med dit ufødte barn og dermed føde i fællesskab, tryghed og flow.

TRYG FØDSEL


– et online-kursus, der lærer dig at kommunikere og samarbejde med dit ufødte barn og dermed føde i fællesskab, tryghed og flow.


“Din intuition og dit ufødte barn er de sande eksperter på jeres fødsel. Når du lytter til dem, bliver du helt automatisk tryg og skyder genvej til en smuk oplevelse

– Pernille Zawadzka

 • Er du gravid og er du ivrig efter at lære dit barn at kende?
 • Er du lidt utryg eller måske endda bange for fødslen?
 • Oplever du at ansvaret for den ”gode fødsel” hviler tungt på dine skuldre, alene?
 • Er du bange for at du ikke kan få den støtte, du har brug for, fra sundhedspersonalet?
 • Vil du gerne kunne kigge tilbage på fødslen med en følelse af stolthed, glæde og sejr?
 • Har du lyst til at lære at kommunikere med dit ufødte barn?
 • Og er du åben for at lære at samarbejde ligeværdigt med det, så I kan føde i fællesskab, tryghed og flow?

Så er dette online-kursus for dig!

En tryg fødsel og kommunikation med det ufødte barn – hvorfor, hvad, hvem og hvordan?

HVORFOR:

Genvejen til en tryg fødsel er at placere trygheden i os selv. Når vi placerer trygheden i det ydre, er det en falsk tryghed, for alt i det ydre er dybest set utilregneligt, fordi det er i bevægelse: Den søde jordemoder vi gerne vil føde med, er ikke på vagt, den dag vi går i fødsel. Manden sidder fast i en kø. Den hyggelige fødeklinik lugter af klorin fra den tidligere fødsel osv.

Og vi ved det godt. Så snart vi placerer vores tryghed i noget udenfor os selv, bliver vi utrygge.

For at skabe en fødsel i flow skal vi være trygge. Når vi er trygge går alting meget bedre og meget mere harmonisk. For kroppen åbner sig og ting glider. Når vi ikke er trygge, sker det modsatte. Kroppen lukker sig. Fødslen går i stå. Og vi skal sættes i gang og lider alt for længe og alt for meget. For vi er ikke trygge.

Så kort sagt vi skaber en tryg fødsel i flow, når vi er i kontakt med os selv og det, som er sandt for os. Det er derfor at vores intuition er på det højeste under graviditet og fødsel. Men vi er ikke alene om fødslen. Vores barn er der også. Vi er fælles om opgaven. Fødslen er et samarbejde mellem mor og barn. Og som ved alt samarbejde, glider det bedre og vi opnår bedre resultater ved at kommunikere.

Derfor er kommunikation med dit ufødte barn en genvej genvejen til en tryg fødsel, uanset om du vælger at føde hjemme eller på hospital, alene eller med jordmoder.

Men en tryg fødsel er ikke den eneste fordel, du opnår ved at kommunikere med dit ufødte barn. Graviditeten er en unik mulighed for at lære dit barn at kende, som den sjæl det er. Unik, fordi det, så snart barnet er født, skifter fokus til det fysiske plan: amning, fordøjelse, søvn osv. Og kommunikationen på sjælsplan træder i baggrunden.

Under graviditeten mødes I på sjæleplan. Og de informationer du modtager om barnet i denne tid, giver dig mulighed for at støtte dit barn i at vokse ind i sin sandhed. For du ved, hvem det virkelig er, som sjæl. Og som barnet vokser op og skal til at vælge sin sti i livet, er det meget nemmere for det at vælge den rigtige. For du har hele tiden holdt dets vision i dit hjerte og i den måde du har støttet og vejledt barnet.

Så ved at tage dig tid til at kommunikere med dit ufødte barn giver du ikke blot dig selv, men også dit barn en dyrebar gave for livet.

HVAD:

Kurset vil lære dig at skabe kontakt til dit barn, lære det at kende som den unikke sjæl det er og sidst men ikke mindst vil du lære at samarbejde ligeværdigt med det, så I kan føde i fællesskab, tryghed og flow. Og du vil få en smuk oplevelse og bagefter føle stolthed, glæde og sejr.

Undervisningen tager udgangspunkt i både min professionelle erfaring fra spirituelt arbejde med gravide og min egen personlige erfaring med at kommunikere og samarbejde med mit ufødte barn.

Jeg har tre piger og det har været en fantastisk og meget lærerig rejse, hvor jeg hele tiden gik dybere og dybere i at være tro imod mig selv og mit barn og tage lederskab over fødslen.

I løbet af graviditeterne har jeg modtaget vejledning fra mine ufødte børn om bl.a. deres tidligere liv, hvilke gaver de kommer her til jorden med, hvilke navne de ønskede at have, hvorfor de har valgt mig som mor og hvordan fødslen skulle foregå.

Alle mine børn er født hjemme. Den 3. fødsel var en “unassisted childbirth” med intuitionen og det ufødte barn som eneste fødselsvejledere, altså uden jordemoder. Fødslen varede 2 timer og var en helt igennem ekstatisk og stor set smertefri oplevelse. Det var meget kraftfuldt og en dyb spirituel og livstransformerende oplevelse.

Min personlige rejse med at kommunikere med mit ufødte barn og føde i fællesskab med det, har lært mig at vores børn er ikke blot små forsvarsløse babyer, men store viise sjæle, der er kommet for at samarbejde ligeværdigt med os om at skabe en vidunderlig livsoplevelse. Og det har også lært mig at den gode fødsel ikke er afhængig af form og rammer, men af at vi tager lederskab og er os selv tro.

Dette kursus handler derfor ikke om at den ene form for fødsel er bedre end en anden, men om at lære dig at tage lederskab ved at være tro imod dig selv og dit barn og dermed vælge de rammer og skabe den fødsel, der føles bedst for jer. Og det kan du gøre uanset om du vælger at føde hjemme eller på hospital, med eller uden jordmoder.

Du kan høre mig fortælle min historie i Doula TV lige her

HVEM:

Kurset er for alle gravide, der har lyst til at lære at kommunikere med sit ufødte barn og tage lederskab i sin graviditet, fødsel og moderskab. Det kræver ingen forudsætninger. Du behøver hverken være trænet i yoga og meditation eller have synske evner.

Alle gravide udvikler evnen til at kommunikere med sit ufødte barn lige så vel som alle gravide udvikler alle de andre magiske evner, der træder i kraft i forbindelse med moderskabet; at kunne undfange et barn, give det næring i maven i 9 måneder, føde det og amme det, når det bliver født.

Ingen af de evner forstår vi, men efterhånden som vi rejser dybere ind i moderskabet, erfarer vi at det er sådan, det er.

Man kan sige at moderskabet giver os evner, som på en og samme gang virker magiske, og samtidig så naturlige som at spise eller gå på toilettet. En af de evner er kommunikationen med det ufødte barn.

HVORDAN:

Så snart du har købt kurset får du adgang til alt materialet, som består af en række videoer, 9 guidede meditationer og en bonusmeditation, der enkelt og naturligt får kommunikationen mellem dig og dit barn til at flyde.

Materialet er lettilgængeligt, også selvom du aldrig har mediteret før.

Tryg fødsel

– et online-kursus, der lærer dig at kommunikere og samarbejde med dit ufødte barn og dermed føde i fællesskab, tryghed og flow.

Kurset lærer dig præcist hvordan du kommunikerer med dit ufødte barn

så du kan føde i fællesskab, tryghed og flow, få en smuk oplevelse og bagefter føle stolthed, glæde og sejr.

Kurset indeholder 9 guidede meditationer, der roligt og trygt fører dig igennem den proces, du har brug for, for at skabe et stærkt fundament for et ligeværdigt samarbejde i fødslen.


Modellen for forløbet


Trin 1 – Kontakt – du skaber kontakt til dit barn.

Trin 2 – Relation – du lærer dit barns unikke sjæl at kende.

Trin 3 – Samarbejde – du lærer hvordan, du kan samarbejde ligeværdigt med dit barn.

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Velkommen

 • Velkomst.
 • Pernilles personlige historie med at kommunikere med sit ufødte barn.
 • Introduktion til at kommunikere med sit ufødte barn.
 • Overblik over modellen og kursets struktur.

Trin 1 – Kontakt

 • Du lærer at skabe den første kontakt til dit barn.
 • Du får en guidet meditation til at skabe kontakten til dit barn.

Trin 2 – Relation

 • Du lærer dit barn at kende.
 • Du får 5 guidede meditationer til at kommunikere med barnet om:
  • dets fortid og tidligere liv.
  • de evner, gaver og udfordringer, det tager med ned i dette liv.
  • hvilket navn, der støtter dets energi bedst.
  • hvorfor det har tiltrukket dig som forælder. Om hvilke styrker og udfordringer har I hver især og hvordan de afbalancerer hinanden.
  • relationen til søskende.

Trin 3 – Samarbejde

 • Du lærer at samarbejde ligeværdigt med dit barn, både før og efter undfangelsen.
 • Du får 3 guidede meditationer til at kommunikere med barnet om:
  • de graviditetsgener du oplever, hvilken ubalance i dit liv, der ligger til grund for dem og hvordan du kan afbalancere den ubalance.
  • fødslen og hvordan I kan samarbejde
  • hvorfor det endnu ikke er undfanget og hvilke justeringer du kan gøre, for at det kan ske.

Opsummering

 • Opsummering af forløbet.
 • Vejledning til at forsætte rejsen endnu dybere ind i glæde.

Ud over selve forløbet får du desuden 2 bonus’er med:


#Bonus 1: Afspænding


Din første bonus er afspændingsmeditationen: “Ro i kroppen, fred i sindet” med oven i hatten.

Den er vidunderlig og vil støtte dig til at finde den ro, du har brug for, for at kunne lytte til dig selv og dit barn. 


#Bonus 2: Fællesskab


Din anden bonus er muligheden for fællesskab i din proces. Min erfaring er at jo mere man deltager i et fællesskab, jo nemmere er det at gennemgå de spirituelle processer, som dette forløb, sætter gang i.

Fællesskabet foregår i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi kan mødes og støtte og dele vores rejse. Jeg giver også vejledning i gruppen.

Samlet pris for produkt og bonus’er: 995 kr

Vælg selv mellem engangsbetaling eller betal i 2 rater.

Notice: Undefined index: refresh_token in /customers/6/e/7/pernillezawadzka.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/WP.php on line 362