Reiki Healing med hænder på

En healing med “hænder på” foregår på følgende måde:

Første gang du kommer starter vi med at snakke om hvad du ønsker hjælp til.

Derefter lægger du dig op på briksen og bliver puttet godt og trygt under et tæppe. Jeg sætter lidt blid musik på. Og så skal du bare at nyde det.

Healingen foregår ved at jeg lægger mine hænder rundt omkring på din krop. Hver behandling er unik, for jeg lader mig hele tiden intuitivt vejlede i forhold til hvor jeg skal stille mig til rådighed for energien, det vil sige hvor jeg skal lægge mine hænder.

Når healingen er slut og du lige er kommet lidt til dig selv sætter vi os med et glas vand og afrunder. Jeg fortæller dig hvad jeg oplevede og du får vejledning om hvordan du kan støtte den healingsproces, som er sat i gang, så den kan fortsætte, og du får du mest muligt ud af healingen.

En healing er derfor ikke blot en healing, men du modtager også kanaliserede beskeder om årsagen til til dit problem og løsningen på det.

Efter healingen er det vigtigt at drikke meget vand, fordi vandet er med til at udskille affaldsstofferne, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen.

Nogle klienter kan nøjes med en enkel healing for at have genoprettet balance og velvære i krop og sjæl. Andre skal have mange behandlinger for at komme af med smerter og blokeringer. Det er ikke til at sige på forhånd. Men det finder vi ud af i den afsluttende snak efter healingen.

En ”hænder på” healing kan også bruges som ren wellness og selvforkælelse når du trænger til en god og dejlig varm portion kærlighed i krop og sjæl.

Sted: Efter d. 1/10 i klinikken hos os ellers evt. hos dig. Ring og hør om mulighederne på telefon 41973742

Pris: 900 kr. pr session. Du kan også bestille et healingsforløb á 3 gange for 2200 kr.

Tidligere klienter siger:

Jeg kan virkelig anbefale at blive healet af Pernille.

Det hele var en fantastisk atmosfære. Skøn blid musik og Pernilles blide energi. Jeg følte mig nærmest som svævende på en sky. Pernille sagde noget ind imellem, hvilket fik mig til at føle hendes tilstedeværelse endnu mere. Hun sagde noget med at mine ben ville danse, og jeg følte virkelig, at jeg var klar til en glad fest i skyhøjde.

Jeg følte mig glad og let i dagene efter. Min energi var hævet flere meter.

Kærligst Lise Andreassen.

Pernille får min klare anbefaling.

Jeg var for et par måneder siden igennem et sygdomsforløb og fik healing af Pernille. Inden var jeg meget nervøs og kunne næsten ikke klare at være til. Allerede efter 1. healing hos Pernille var jeg meget mere rolig og kunne koncentrerer mig meget mere om min sygdom.

Efterfølgende fik jeg også fjernhealing og begge ting kan klart anbefales. Der skete meget i min krop selvom jeg lå på min sofa, Vildt!! Jeg vil helt klart vælge dette en anden gang. De beskeder der var til mig efterfølgende har været en stor gave, så tak herfra 🙂

Kærligst Birgitte Sørensen

Det var en super dejlig healing, følte at der blev mere ro, og de ord du havde til mig, bruger jeg som mantra til at sende til mine celler. Er blevet mere rolig og tryg . Af hjertet tak.

Kærligst Hanne Annemone Damgaard
Tak for sidst, Pernille. Og tak for gaven. Jeg kom til dig og fik en Reiki healing uden et egentligt specifikt formål; uden at det gjorde ondt ét bestemt sted. Mens jeg var hos dig, tænkte jeg måske at det ville være skønt, hvis det kunne have en positiv indvirken på nogle af mine tænder i overmunden, der bevæger sig uhensigtsmæssigt væk fra hinanden. ;-). De følgende dage følte jeg også som om der var gang i et-eller-andet netop i mine tænder i overmunden samtidig med at jeg var enorm tørstig og drak mere vand end normalt.
Jeg oplevede healingen, som en varme og omsorg, jeg trygt følte mig omsvøbt af. Det var rart at du rundede healingen af med et par ord, og fortalte hvor du særligt følte, der var noget at arbejde med og hvordan.
Jeg kunne meget vel tænke mig at lægge mig under dine varme hænder igen! Men tænker at det næste gang bliver i forbindelse med noget mere konkret…
Kærligst Anna Sofie Hansen
pernille-zawadzka-healing