MiniSession – svar på 1 spørgsmål

Alting er energi. Alt hvad vi oplever i livet er en spejling af den energi, som vi er, for lige tiltrækker lige. Så når vi støder på et område i vores liv som ikke er, som vi gerne vil have det skal være, er det fordi vores energi er for tung på det område; måske vi er bange for ikke at opleve glæden ved at blive forældre, måske vi er vrede over den måde vores forældre behandlede os, måske vi føler os magtesløse i forhold til vores økonomi.

Når vi ikke har det godt, er  vi et match på oplevelser, som ikke føles godt. Jo flere oplevelser vi får, som ikke føles godt, jo værre har vi det, og jo større match er vi på oplevelser, som ikke føles godt. Det er selvforstærkende. Og uanset hvor meget vi prøver at løse problemet i det konkrete, lige lidt hjælper det. For  vi har det samme tiltrækningspunkt; vi tager ekstra jobs, men det hele løber stadig lige akkurat rundt, vi tager dybe, alvorlige samtaler med vores forældre, men vores forhold forbedres ikke særligt meget, vi prøver fertilitetsbehandling, men uden held.

For at bryde den onde cirkel skal vi ændre vores energi på det område og begynde at mærke tro, håb og kærlighed. Og når vi gør det, vil nye og meget dejligere oplevelser flyde ind i vores virkelighed, uden at vi skal knokle for det, det sker bare.

Det er enkelt, men ofte langt fra nemt! For at ændre vores vaneenergi kræver det træning og de rette værktøjer. Det er dem, jeg kan give dig via clairvoyant intuning på dig og situationen.

En MiniSession er en en mulighed for dig:

  • der bare har et enkelt spørgsmål.
  • gerne vil have enkel og konkret vejledning til hvordan du kan løfte din energi og få mere af det, du gerne vil have.
  • som står i en valgsituation og ønsker vejledning til hvilket valg, der er det bedste for dig.

En MiniSession – svar på 1 spørgsmål, fungerer ved, at du booker herunder og bagefter sender dit spørgsmål og et billede af dig selv til mig på kontakt@pernillezawadzka.dk. Når du skriver dit spørgsmål, er det vigtigt at du formulerer det så enkelt og klart som du kan – jo klarere du spørger, jo klarere svar kan du få.

Du vil modtage dit svar på en mp3 lydfil via mail inden for 3 hverdage efter jeg har modtaget din mail med spørgsmål og billede.

Sted: Via mail.

Pris: 250 kr.

Tidligere klienter siger:

Kæreste Pernille.
Jeg følte SÅ stor kærlighed, da jeg hørte min lydfil. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at beskeden kom direkte fra en stor kærlighed til mig og mit liv, og derfor var det det nemmeste i verden, bare at tage imod.
Jeg blev rørt over din taknemmelighed over at “få lov” til at komme på besøg i mit univers, og det fik mig til at føle en stolthed og samhørighed over og med mig selv.
SÅ jeg vil egentlig bare sige dig TUSIND TAK for din fantastiske evne til at videreformidle kærlighed og ærlighed SÅ varmt 🙂
Kærligst fra Lisbeth
Kære Pernille.
Jeg har netop hørt lydfilen og den ramte mig virkelig. Det finurlige er, at jeg ikke har følt et rigtig tab ved at have tabt min ring, måske fordi jeg har vidst, ubevidst, at der var en mening, og den fik du sat ord på.
Helt fantastisk. Tusind tak for det.
Med kærlig hilsen Patricia
Kære Pernille.
1000 tak for den meget, meget fine miniclairvoyance.
Jeg vil allerede i dag gå i gang med mit energiarbejde med at føle mig tryg og healet her og nu. Dagdrømme er jeg god til og jeg har et ret godt billede af hvordan min lejlighed ser ud, hvordan mine møbler skal stå, og hvor tryg og healet jeg føler mig når jeg går rundt i lejligheden.
Jeg kommer til at arbejde med de følelser så de bliver stærke, og det vil jeg glæde mig til. De magiske 12 minutter… fantastisk at få at vide af universet vi har det hele inden i hos selv.
Tak, igen for din fine måde at fortælle på og klare fornemmelse af hvad der skal til for at manifesterer min drøm, meget flot!!  :-)”
Kærlig hilsen Line
Jeg vil bare sige tusind tak, jeg blev meget glad og beskeden giver så meget mening.

Jeg endte med at vælge det praktiksted i Horsens, da det også involvere flygtninge børn – da de børn der var ved dansk flygtninge hjælp var store teenage drenge – altså et helt andet segment end jeg søgte.

Det korte af det lange er, at jeg er så glad for mit endelige praktik sted og din besked hjalp mig med at finde derhen – jaaa!

Som du vel efterhånden har regnet ud, er jeg helt vild med din “Hurtigt svar service” – den har allerede hjulpet mig en del gange efter hånden – så jeg ved at jeg vil blive ved med at benytte dig, igen og igen – når livets dilemmaer med jævne mellemrum melder sig!

Endnu en gang, af hjertet tak!

Anne

Tak for dit svar. Jeg har tænkt en del over det, og er begyndt at skrive på drømmelisten, som du foreslog. Synes det var meget spændende at lytte til din fil. Allerede samme aften jeg havde skrevet dem ned, virkede det nemmere og mere ærligt at møde mennesker. Tusind tak!

Louise
Pernille-Zawadzka-mini-session