MEDITATION ER FOR ALLE

– en workshop, hvor du finder den meditations-form, der virker for dig.

MEDITATION ER FOR ALLE

– en workshop, hvor du finder den meditations-form, der virker for dig.

 ”Meditation er at gøre dig så stille og lytte så dybt, at du kan høre din sjæls hvisken”
– Pernille Zawadzka

  • Er du alt for ofte forvirret, glemsom og irritabel?
  • Længes du efter fred og ro?
  • Vil du gerne blive bedre til at følge din mavefornemmelse?
  • Har du følt dig som en fiasko når du tidligere har prøvet at meditere, fordi du ikke kunne sidde stille eller blev væk i negative tanker?
  • Har du lyst til (endelig) at finde den form for meditation, der VIRKER for dig?

Så er denne workshop lige noget for dig.

Tak for en rigtig dejlig dag.
Jeg kan på det varmeste anbefale dit kursus i meditation til alle.
Både nybegyndere i meditation og erfarne, der har udført det løbende eller tidligere, vil helt sikkert få stor inspiration til fornyelse af deres meditation.
Susanne Vrangsø

Jeg er så taknemmelig for at have været en hel dag i din kærlige og sande energi og mærke hvordan dit humør smitter. Det var en virkelig god og veltilrettelagt workshop og jeg er sikker på at jeg vil få rigtig meget glæde af det i fremtiden.
Workshoppen har givet mig en tryghed og en ro i at det kan jeg sagtens. Tak for det!

Ann-Katrine Høgsholt

Meditation – hvad, hvorfor og hvordan?

Der er skrevet mangt og meget om meditation. Men kort og godt er meditation en måde at få os selv ind i NU’et på. Når vi gør det, oplever vi fred og at alt er godt. For alt ER godt. HER og NU.

Det opdager vi bare ikke når vi lever i tid – fortid og fremtid. I fortid og fremtid lever fortrydelse og frygt. Mange af os lever så mange år i tid at vi tror at livet bare er sådan; fuldt af fortrydelse og frygt. Men sådan behøver det ikke blive ved med at være.

Og vi ved det. For fra tid til anden dukker en længsel om et liv i fred, frihed og glæde op. Og i kølvandet på den, en svag erindring om at det var sådan engang, da vi var børn.

Og vi lover os selv at vi vil øve os på det, når det bliver weekend eller når det bliver sommerferie eller når vi bliver pensioneret. Ofte når vi aldrig frem, for når vi lever i tid skulle det have været gjort, ellers må det blive senere. For når alt kommer til alt, hvem har tid til at sætte sig ned og bare gøre ingenting og meditere?

Men faktum er at det eneste tidpunkt vi har til rådighed er NU og vi har ikke tid til at lade være.

Alle dem, som har skabt massiv forandring for sig selv og den verden de lever i, gør det. Fra Dalai Lama til Steve Jobs. Fra Louise Hay til Madonna. De har alle, på hver deres måde, haft ubeskrivelig succes med at bidrage til verden og alle giver de deres daglige meditation æren.

Meditation er et effektivt redskab til at berolige nervesystemet, opleve mere fred, få mere energi, komme i kontakt med ens intuition, aktivere kroppens selvhelbredende evne og meget meget mere… Endelig!

Hele mit liv har jeg mediteret på mange forskellige måder (og det har hjulpet mig til at stå på mine ben igennem livets bølgedale af dødsfald, flytninger, udfordringer med økonomi, parforhold og moderskab. Det har givet mig selvtillid og selvværd og et liv, der hele vejen rundt føles sandt og godt). Og jeg har lært, at det er meget mere end bare at bare at sidde stille på en yogamåtte.

Det handler først og fremmest om at du tror på at meditation også er for dig. (selvom du måske tidligere har følt dig som en fiasko, når du har prøvet) Og så handler det om at finde frem til den form for meditation, der virker for dig, for vi er alle forskellige og meditation er så meget mere end bare at kunne sidde stille længe.

Derfor holder jeg denne workshop MEDITATION ER FOR ALLE… for at give dig det trygge rum, du har brug for, for at afprøve forskellige former for meditation og finde lige den, der virker for dig, så et liv i fred, frihed og glæde ikke blot er noget du længes efter, men noget du skaber!

Kender du fordelene ved at meditere?

Fysiske fordele:

Skaber en roligere og mere stabil hjerterytme.

Øger blodtilførslen til hjerne og udsætter derved kroppens ældningsproces.

Styrker kredsløb, lunger og immunforsvar.

Sænker blodtrykket.

Forbedrer kroppens evne til at hele sår hurtigt.

Sænker blodtryk og kolesterol.

Psykiske fordele:

Giver dig den fred og ro, du længes efter.

Udvikler din koncentrationsevne.

Gør dig i stand til at tage gode beslutninger.

Styrker din kreativitet og evne til at løse problemer.

Lindrer angst, ensomhed og magtesløshed.

Dæmper stress og øger følelsen af glæde.

Åndelige fordele:

Åbner for kontakten til din indre vejleder.

Styrker din evne til at kende sandhed fra illusion.

Fører dig til dit livsformål.

Gør dig bevidst om dine mønstre og giver dig evnen til at ændre dem.

Gør dig i stand til at manifestere det liv, du ønsker.

Giver dig en konkret erfaring af at alt er ét og alt er godt!

MEDITATION ER FOR ALLE – OGSÅ FOR DIG!

Du får:

– Vejledning i 6 forskellige former for meditation.

Effektive metoder til at fjerne det naturlige “følelsesmæssige mudder” og “mentale støj”, der opstår undervejs. (Nu er det tid til at give slip!)

Støtte i at finde lige netop den form for meditation, der VIRKER for dig. 

– En hel dag, hvor du kan træde ud af hverdagens krav, rammer og roller og bare VÆRE sammen med ligesindede i en kærlig og positiv atmosfære.

Du går hjem med en følelse af at meditation er for dig og en enkel og klar køreplan til at integrere meditation i din hverdag. 

Fakta om workshoppen

Hvornår? – Søndag d. 28/4 -2018

Hvor? – Marelundsvej 12, Lille Torøje, 4640 Faxe

Hvor meget koster workshoppen? – 1200kr

Hvor mange kommer? – Der er 12 pladser.

Hvem er kurset for? Workshoppen er for alle over 15 år, uanset om du er vant til at meditere eller er helt nybegynder.

Er det med forplejning? – Ja! Prisen er inklusiv kaffe/the dagen igennem, frokost og eftermiddagssødt. Maden er vegansk, uden sukker og hvede.

Hvad skal man medbringe? Yogamåtte, tæppe og pude. Gode sko og tøj, der passer til vejret. En form for skabelse, som du elsker at fordybe dig i: strikketøj, tegnegrej, snittekniv/træ, musikinstrument eller lignende.

Pris for workshoppen inklusiv fuld forplejning: 1200 kr.

OBS: VIL DU GERNE FØLGES HELT I MÅL?

– så husk at tilkøbe gruppe-online-opfølgning, når du booker.

For ingenting, heller ikke girafsprog, læres alene på en workshop. Der hvor vi virkeligt lærer er når vi kommer hjem og øver os i vores dagligdag. Og det er også der spørgsmålene og udfordringerne melder sig.

Kort sagt: ofte er det når workshoppen er slut vi mest har brug for en lærer.

Derfor mødes vi online 3 gange efter workshoppen, hvor jeg svarer på alle dine spørgsmål og hjælper dig igennem de udfordringer, der måtte opstår på din rejse med at integrere girafsprog i din hverdag, så du kan nå helt i mål!

Vi mødes via Zoom – se hvordan du gør her. 

Mødegangene er d. 6/5 ( kl. 19-20) d. 20/5 (kl. 19-20)  d. 3/7 (kl 18-19)

* Bemærk: Vi kommer til at gå dybt, så derfor er der kun 12 ledige pladser. De bliver hurtigt fyldt, så tilmeld dig med det samme. (Lyt ikke til din tvivl og tøven. Det er bare egoets måde at stoppe dig fra at lytte til din sjæl.)