Handelsbetingelser for dette website:

Websitet er ejet af Pernille Zawadzka, Marelundsvej 12, 4640 Faxe.
Telefon: 41973742. Mail: kontakt@pernillezawadzka.dk CVR 31694817

Online kurser:
14 dages tilfredshedsgaranti når du har set hele kurset og virkelig mener at det ikke var noget for dig.

Online cirkler og opfølgning:
Tilmelding er bindende dvs. at der ikke er mulighed for at få pengene retur, hverken for hele forløbet eller for enkeltgange.

Live kurser og workshops:
Live kurser og workshops har bindende tilmelding dvs. at der ikke er mulighed for at få pengene retur. Bliver du forhindret kan du sende en anden i dit sted.
Bliver eventet aflyst får du alle dine penge tilbage.

1:1 sessions:
1:1 sessions kan annulleres indtil 24 timer før den bestilte tid. Det sker via afbestillingslinket i den bekræftelsesmail, du modtog lige efter bookingen.  Derefter har sessionen bindende tilmelding dvs. at der ikke er mulighed for at få pengene retur.

Er tidsfristen på de 24 timer overskredet før du opdager at du er forhindret i at komme, kan du sende en anden i dit sted. Eller sende en forespørgsel til mig på kontakt@pernillezawadzka.dk om muligheden for at rykke tiden til en anden dag.

Klippekort:
Klippekort har bindende tilmelding dvs. at der ikke er mulighed for at få pengene retur. Klippekort er gyldige i 6 måneder fra købsdatoen. Når du booker en tid til behandling med din kode, vil der automatisk blive trukket et klip fra dit klippekort.

Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages helt eller delvist til andre.

Det er dit eget ansvar at få brugt dine klip inden udløbsdatoen for kortet. Resterende klip på klippekort refunderes ikke, hverken før eller efter udløbsdatoen.

Obligatorisk klagevejledning for onlineshops:
Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos mig kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@pernillezawadzka.dk.