Vil du gerne have hjælp til at gå fra frygt til fred?

SÅ BOOK EN GRATIS, AFKLARENDE OG UFORPLIGTENDE SAMTALE (30 MIN)

Og lad os sammen finde ud af hvad du har brug for og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. 

Samtalen er for dig, der:

 • Overvejer at starte et 1:1-forløb hos mig.
 • Ved at der er mere til livet, end det, du lever nu, men i tvivl om hvordan du kommer derhen.
 • Er træt af at være træt og ikke rigtig glad.
 • Har lyst til at arbejde dybere med dig selv, dine overbevisninger og dine begrænsninger.
 • Ved at støtte og vejledning fra en, der selv har gået vejen, er den sikreste vej til at komme i mål.

“Da jeg henvendte mig hos Pernille havde jeg ledt længe, meget længe……men i virkeligheden var jeg ikke helt klar over hvad jeg som sådan ledte efter, for jeg havde prøvet rigtig meget: psykolog, healing, homøopati, body sds, kostomlægninger, diverse kosttilskud osv osv, og flere ting var også rigtig fint, og havde til dels også en virkning, bare IKKE på den LANGE bane, så jeg susede rundt og søgte hjælp alle steder konstant.

Så jeg vidste at der skulle ske noget helt andet før jeg kunne finde ind til den ro og fred som jeg så inderligt havde brug for. Og den helt enorme gave har Pernille givet mig.

I virkeligheden har hun hjulpet mig med at finde mig selv.

Jeg står nu meget mere fast i mig selv som den jeg er. Jeg tør stå ved mig selv udadtil som jeg aldrig har kunne eller turde før, og jeg må bare sige at det er den skønneste følelse, og som en ekstra bonus er min ekstremt dræbende angst også på tilbagetog.

Og jeg kan mærke at det som Pernille har lært mig er kommet for at blive! Og ikke blot et midlertidigt plaster på såret. I stedet for at søge ud er jeg begyndt at søge ind, og jeg forstår nu hvor meget jeg kan hjælpe mig selv.

Alt det som Pernille har lært mig vil jeg aldrig glemme og Pernilles kærlige ord hænger altid i mine ører når jeg bliver usikker, men så ved jeg heldigvis hvad jeg skal gøre.

Jeg er så evig taknemmelig.”

– Annika Louise Larson.

I samtalen vil vi:

 • Tale om hvor du er, hvad du har brug for og hvad du længes efter.
 • Mærke ind på hinanden for at finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Og hvis jeg er, så afklare hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Du vil gå herfra med:

 • En dybere forståelse af hvad din udfordring i virkeligheden handler om.
 • Fornyet fokus og tro på at fred, frihed og livsglæde også er for dig.
 • Afklaring af om et 1:1-samarbejde med mig er noget for dig.

OBS: Da vi blot har 30 minutter sammen er samtalen er ikke en mulighed for at få løst dine udfordringer eller gå i proces. Vi taler udelukkende om hvad du har brug for og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i et 1:1 forløb.

​Sådan foregår det:

 1. Klik på knappen herunder, så bliver du stillet over til min kalender.
 2. Vælg “GRATIS afklarende samtale”, find den tid, der passer dig og book den.
 3. Når du har booket modtager du en mail med praktisk info samt en række spørgsmål, som skal besvares og sendes til mig senest 24 timer før vores session.
 4. Samtalen foregår via telefonen. Jeg ringer op til dig på det aftalte tidspunkt på det aftalte nummer.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg er taknemmelig for at have delt denne del af min rejse med dig. Det har været vigtigt. Et vendepunkt.

Det rører mig meget, når jeg mærker den store betydning mit forløb med dig har været og stadig er. Jeg bliver ydmyg.

Din helt fintsansende skarphed har givet mig en oplevelse af at blive mødt og set på et meget dybt plan.

STORT knus Camille

Pernille har lært mig at være tilstede med alt det som er- uden at lave om på noget. Jeg har fået de fineste og stærkeste redskaber til at stå mere stabilt når angst-bekymringer-sygdomme og andet truer min eksistens.

Jeg træner hver dag at VÆRE tilstede i min inderste kerne-Gud-kærlighed og fred. Jeg oplever at skabe kontakt til min essens.

Jeg er SÅ glad for mit stærke forløb hos Pernille.TAK❤️🙏❤️

Katja Halladin Rauh

1000 tak kæreste Pernille. Jeg har glædet mig til hver gang jeg skulle have en session med dig. Fordi de har været så berigende, dybsinsindige og kærlige. Vi har grinet, været stille og….. en masse andet. Du er sådan en fin formidler.

Du er fuldstændig nærværende. Du lytter og stiller spørgsmål. Du formår at give det ordløse stemme. Du har hjulpet og støttet mig i at gå bagom alt det vi gør for at komplicere tingene. Du gør det enkelt ved at bruge øvelser og billeder, der går lige ind, for at nå ind til kernen, til freden. TAK Pernille.

Birgitte Nystrøm

Tak for et super rart, godt, givende og trygt forløb hos dig. Det har fået mig til at se helt anderledes på nogle helt centrale ting i mit liv og du har fået mig til at tro på, mærke og bruge den styrke jeg havde glemt jeg havde.

Jeg kan nok ikke lade være med at kontakte dig igen og i mellemtiden anbefaler jeg dig til alle på min vej. TAK!

Kærlig hilsen Clara Smedegaard

Jeg har en stor trang til at fortælle, hvor meget det har rykket for mig at komme i et forløb hos Pernille.

Helt ærlig er jeg lidt dovent anlagt og havde håbet på, at få en masse skønne historier overbragt som fyldte chokoladestykker til mit egos nydelse, omkring min fremtid. Men…hos Pernille skulle jeg selv smøge ærmerne op og i gang med aktivt at gøre noget for at komme derhen, hvor jeg gerne vil i mit liv. Det gør en kæmpe forskel, skulle jeg hilse og sige. Der var et gammelt spøgelse eller tre, der sprang ud af skabene og skulle kigges på, men der står Pernille last og brast, når man comitt’er sig i hendes forløb. Pludselig havde jeg følelsen af, ikke at stå alene i verden, men at have et megakæmpehjerte, som et stort blødt tæppe der ganske vist har udfordret mig med opgaver, men som sandelig også har været der, når livet niver. Opgaverne giver SÅ meget mening og er helt sikkert skræddersyet til hver enkelt af os. Jeg har virkelig følt mig set, hørt og varetaget.

Jeg kom med bøjet nakke og skulle helst have en pakke kleenex indenfor rækkevidde. I fredags kunne jeg ikke lade være med at tage mit vandglas og udbringe en skål, fordi jeg nu kunne sidde med oprejst pande og mod på livet.

Jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg altid kan bruge – og som VIRKER.

Pernille, har i DEN grad, et viist og klogt hjerte og hun deler rundhåndet ud af det. Hun skaber et uendeligt trygt og rummeligt nærvær.

Hvis du vil rykke og gøre en aktiv indsats, så kommer du også derhen hvor du gerne vil med Pernille som rejseleder.

Hun får mine allervarmeste anbefalinger!”

Kærligst Kirsten Mosegaard

Kæreste Pernille.

Tusind mange tak for et helt fantastisk forløb – Du er unik. Jeg takker dig af hele mit hjerte. Mit 5 sessions forløb er 100% fuldendt og jeg føler mig som en hel og stærk “Sisse cirkel”

Det er slut med at gemme mig bag de andre, ikke blive hørt og altid nøjes. Nu skal jeg ud over stepperne og vise verden min farve. OG JEG GLÆDER MIG!

Pernille, endnu engang TAK.”
Kærligst Sisse Langfeldt

“Du har hjulpet mig med at ændre mit liv i den retning, som jeg godt kunne tænke mig. Tusind tusind tak. Jeg vil være dig evigt taknemmelig”.

Tuyala Bernardo Rasmussen