Har du brug for hjælp til at gå fra frygt til fred?

SÅ BOOK EN GRATIS, AFKLARENDE OG UFORPLIGTENDE SAMTALE (30 MIN) MED EN AF OS.

– lad os sammen finde ud af hvad du har brug for og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

Samtalen er for dig, der:

 • gerne vil have vores hjælp til at finde “hjem” i fred.
 • ved at der er mere til livet, end det, du lever nu, men i tvivl om hvordan du kommer derhen.
 • er træt af at være træt og ikke rigtig glad.
 • har lyst til at arbejde dybere med dig selv, dine overbevisninger og dine begrænsninger.
 • gerne vil have støtte og vejledning fra en, der selv har gået vejen.

“Da jeg henvendte mig hos Pernille havde jeg ledt længe, meget længe……men i virkeligheden var jeg ikke helt klar over hvad jeg som sådan ledte efter, for jeg havde prøvet rigtig meget: psykolog, healing, homøopati, body sds, kostomlægninger, diverse kosttilskud osv osv, og flere ting var også rigtig fint, og havde til dels også en virkning, bare IKKE på den LANGE bane, så jeg susede rundt og søgte hjælp alle steder konstant.

Så jeg vidste at der skulle ske noget helt andet før jeg kunne finde ind til den ro og fred som jeg så inderligt havde brug for. Og den helt enorme gave har Pernille givet mig.

I virkeligheden har hun hjulpet mig med at finde mig selv.

Jeg står nu meget mere fast i mig selv som den jeg er. Jeg tør stå ved mig selv udadtil som jeg aldrig har kunne eller turde før, og jeg må bare sige at det er den skønneste følelse, og som en ekstra bonus er min ekstremt dræbende angst også på tilbagetog.

Og jeg kan mærke at det som Pernille har lært mig er kommet for at blive! Og ikke blot et midlertidigt plaster på såret. I stedet for at søge ud er jeg begyndt at søge ind, og jeg forstår nu hvor meget jeg kan hjælpe mig selv.

Alt det som Pernille har lært mig vil jeg aldrig glemme og Pernilles kærlige ord hænger altid i mine ører når jeg bliver usikker, men så ved jeg heldigvis hvad jeg skal gøre.  Jeg er så evig taknemmelig.”

– Annika Louise Larson.

I samtalen vil vi:

 • Tale om hvor du er, hvad du har brug for og hvad du længes efter.
 • Mærke ind på hinanden for at finde ud af, om vi er et match.
 • Og hvis vi er, så afklare hvilken form for hjælp, der passer til dig.

Du vil gå herfra med:

 • En dybere forståelse af hvad din udfordring i virkeligheden handler om.
 • Fornyet fokus og tro på at fred, frihed og livsglæde også er for dig.
 • Afklaring af hvilken form for støtte, du har brug for.

“Da jeg startede hos Tomas, havde jeg stress og var altid urolig. Hele tiden.

Det forsvandt som dug for solen, efter… jeg kan ikke huske om det var en eller to gange. Og allerede første gang kunne jeg mærke, at “det var da utroligt det der, at den uro, den forsvinder”.

Jeg følte faktisk at jeg var i stress 24 timer i døgnet, om jeg skulle køre i træningscenter eller jeg skulle køre over et gadekryds eller noget; det her det får jeg stress af, og det giver en uro hele tiden, så man nærmest ryster indvendig.

Det forsvandt som dug for solen og har stort set ikke været der siden”.

– John Gammelgård.

​Sådan foregår det:

 1. Klik på knappen herunder, så bliver du stillet over til vores kalender.
 2. Vælg hvem du gerne vil have en samtale med. (Det er den samme, som du overvejer at starte et forløb hos)
 3. Find den tid, der passer dig og book den.
 4. Når du har booket tiden modtager du en mail med praktisk info samt en række spørgsmål, som skal besvares og sendes til os senest 24 timer før vores session.
 5. Samtalen foregår via telefonen. Du bliver ringet op på det aftalte tidspunkt på det aftalte nummer.

Vi glæder os til at tale med dig.

OBS: Da vi blot har 30 minutter sammen, er samtalen ikke en mulighed for at få løst dine udfordringer eller gå i proces.

Vi taler udelukkende om hvad du har brug for og hvilket forløb, der passer til dig.

Notice: Undefined index: refresh_token in /customers/6/e/7/pernillezawadzka.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/WP.php on line 362