FRED, FRIHED & FÆLLESSKAB

3 dages stilleretræte i smuk natur, hvor vi sætter os selv fri af historien og overgiver os til vores sande natur og til at fred, frihed og glæde er fundamentet for vores liv.

FRED, FRIHED & FÆLLESSKAB

3 dages stilleretræte i smuk natur, hvor vi sætter os selv fri af historien og overgiver os til vores sande natur og til at fred, frihed og glæde er fundamentet for vores liv.

Tak for fantastiske dage, hvor nærvær, fællesskab og plads til udvikling er gået op i en højere enhed. Tid til refleksion over meningen med livet under Tomas koncert. SÅ smukt! Superlækker mad og smukke omgivelser. Det kan varmt anbefales!

Dorte

Tomas og Pernille er kærlige og indfølende mennesker.
Jeg føler mig godt tilpas hos dem i deres paradis, hvor jeg kan udvikle mig stille og roligt og blive kærligere mod mig selv og andre.

Gitte

Jeg har følt mig, hjulpet, elsket og forkælet. Jeg har grinet, smilet, grædt, været stille og talt. Jeg har slappet af og nydt mad, musik, samvær, fællesskab, læring, yoga og den fantastiske natur og have. STOR anbefaling til stedet og Tomas og Pernille.

Shanaya

Pernille og Tomas er utroligt kærlige, ærlige og nærværende, hvilket gør deres selskab til en gave. En retræte hos dem kan varmt anbefales.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Natalie

Kære Pernille og Tomas. Tak for 4 dejlige dage på sommerretræten.
I har skabt en fantastisk ramme for fordybelse i nærvær.
Tak for det!

Hela

“Jeg kunne mærke, fra det øjeblik jeg trådte ind i jeres hus, at det bare var et kærligt sted, hvor man virkelig var velkommen. Tusind tak for det!”

Helle Nygaard
  • Går du rundt med en følelse af at der er mere til livet og til historien om dig, men ved ikke hvordan du kan komme i kontakt med det?
  • Er du til tider forvirret, glemsom og bange for ikke at være god nok?
  • Længes du efter tid til at mærke dig selv?
  • Drømmer du om at leve et liv, hvor du er mere tilstede?
  • Ville du ønske at fred ikke blot var en flygtig en gæst, men selve fundamentet for dit liv?
  • Har du lyst til at bruge 7 dage i et kærligt fællesskab med nærvær, yoga, meditation, stilletid, lydrejser og sund kost?

Så er denne retræte lige noget for dig.

“You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop.”

– Rumi

Stilleretræte – hvad, hvorfor og hvordan?

Du er ikke din vrede eller din usikkerhed. Du er ikke dit tankemylder, din vægt eller din kropstype. Du er ikke mor, datter eller medarbejder og  du er ikke graden af lykke i dit parforhold. Du er ikke din historie om hvem du er, eller ikke er.

Du er meget større end det. Du er det, der ligger bag alt det. Du er scenen, skuespillet udspiller sig på. Du er havet, bølgerne rejser sig fra og lægger sig i igen. Du er den bevidsthed, der oplever det hele.

Det øjeblik du erfarer det, ændres alt. Og du bliver aldrig den samme igen. For i det øjeblik indser du hvem, du virkelig er. Og at alt det, du længes efter, er i dig.

Og så står du ved porten til en livsoplevelse, hvor fred ikke blot er en utopisk drøm, et fjernt mål eller en flygtig stjernestund, men selve fundamentet for dit liv.

Rejsen hjem starter og slutter med stilhed. For i stilheden går vi bag ordene og dermed bag historien om hvem vi er og det fører os direkte ind i erkendelsen af vores sande natur.

I årevis har Tomas og jeg haft vores egen daglige stilhedspraksis. For nogle år siden startede vi en fælles praksis og har lært hvor meget lettere det er, at praktisere i et støttende fællesskab af ligesindede, end alene.

Derfor har vi lavet denne stille-retræte, hvor vi inviterer dig til at være her med os i “FRED, FRIHED & FÆLLESSKAB”. Retræten giver dig kost, der udrenser og vitaliserer kroppen, stilhed, som afbalancerer sindet og vidunderlig smuk natur, der nærer ånden.

Denne retræte er det trygge rum, du har brug for, for igen at kunne mærke dig selv, sætte dig fri af din historie og erfare at din sande natur er fred.

FRED, FRIHED & FÆLLESSKAB

Du får:

– 3 stille dage i smuk natur ved skov og hav i et kærligt fællesskab.

– Mulighed for at sætte dig selv fri din historie.

– Vejledning i at erfare din sande natur, som er fred, frihed og glæde. 

– Tid og plads til at mærke dig selv og se dit liv i et større perspektiv. 

Wellness i krop og sind med Kundalini yoga, meditation, lydhealing og mad efter den Medicinske Seers kostguide. 

Fakta om retræten

Hvornår? – Fra torsdag d. 3/9 kl. 15 til søndag d. 6/9 kl. 15.

Hvor? – Marelundsvej 12, Lille Torøje, 4640 Faxe

Hvor meget koster retræten? – 3000 kr.

Kan man betale i rater? Ja! Det er muligt at betale i 2 rater. Kontakt os her, hvis du vil betale i rater.

Hvem underviser? Pernille Zawadzka og Tomas Zawadzki. 

Hvor mange kommer? – Der er 12 pladser.

Hvem er retræten for? Retræten er for alle over 15 år, uanset om du er vant til at meditere og lave yoga eller er helt nybegynder.

Er det med fuld forplejning? – Ja. Maden er udelukkende tilrettelagt efter den Den Medicinske Seer kostpricipper; vegansk og økologisk af allerbedste kvalitet. Vi tilbereder maden i fællesskab.

Hvordan med overnatning? Overnatning foregår som udgangspunkt enten i medbragte telte i vores have eller i en hytte på vores lokale campingplads: Vemmetofte camping (15 min. gang igennem skoven herfra) Hvis du vil sove i hytte, så husk at tilkøb sengeplads, når du booker.

Det er også muligt at overnatte hjemme, hvis man er lokal eller at sove på vandrehjem: Faxe Vandrehjem (20 min. i bil herfra) eller på bed and breakfast som f.eks: Kærskovgård B&B (20 min. i bil herfra) eller Vemmetofte Præstegård ( 5 min. i bil herfra)

Skal man selv medbringe noget? – Alt hvad du skal bruge til overnatning – også telt, hvis du vælger at sove i telt. (Hvis du mangler telt, så lad os høre fra dig, så finder vi ud af noget) Desuden skal du medbringe en yogamåtte og et tæppe.

Program:

Torsdag:

15.00: Vi mødes, slår telte op og indretter os i hytten.

16.00: Velkomstceremoni, introduktion til stilhed og nærværs-praksis og deling af ens intention med at være her.

18.30: Aftensmad

20.00: Aftenstræk (yoga) og Aftenlyd (lydrejse)

21.00 Dagen slutter

Fredag

7.45: Varmt vand med citron

8.15: Selleri juice.

8.30: Yoga

— Stilletiden starter —

10.30: Detox smoothie, frugt, vand og the til rådighed

11.00: Fælles stillevandring

13.00: Frokost

15.00: Yoga

18.00: Aftensmad

20:00 Aftenlyd (lydrejse)

21:00 Dagen slutter

Lørdag

7.45: Varmt vand med citron

8.15: Selleri juice.

8.30: Yoga

10.30: Detox smoothie, frugt, vand og the til rådighed

11.00: Fælles stillevandring

13.00: Frokost

15.00: Yoga

18.00: Aftensmad

20:00 Aftenlyd (lydrejse)

21:00 Dagen slutter

Søndag

7.45: Varmt vand med citron

8.15: Selleri juice.

8.30: Yoga

— Stilletiden slutter —

11.30: Sidste retræte dag og vi fejrer det med en brunch

13.00: Cirkel med meditation, sharing, spørgsmål og afrunding.

15.00: Gruppebillede og tak for denne gang.

Herefter slutter retræten.

OBS:

I stilletiden gør vi os helt stille, dog bryder vi stilheden med yoga-instruktioner.

Hvis du i stilletiden får behov for at dele noget, der er svært for dig at håndtere, er der også mulighed for en 1:1 samtale med os, hvor du kan få lettet dit hjerte, blive lyttet til og modtage kærlig vejledning.

Pris for retræten 3000 kr ( + evt. tilkøb af sengeplads)

OBS: BOOK INDEN 1/8 OG FÅ EARLY BIRD RABAT PÅ 500 KR.