AFTEN-RETRÆTE

– en kærlig og hyggelig aften med satsang,
undervisning, spørgsmål, fælles praksis & musik.

AFTEN-RETRÆTE

– en kærlig og hyggelig aften med satsang, undervisning, spørgsmål, fælles praksis & musik.

Fred er vejen, og hvert et skridt er en mulighed for at træde dybere ind i fred. 

Kom! Lad os gå sammen. 

  • Er du nået til et sted i dit liv, hvor dit dybeste ønske er at leve i fred?
  • Er du bevidst om at du er den eneste, der kan opfylde det ønske?
  • Har du brug for konkret vejledning og kærlig støtte i hvordan?
  • Har du lyst til (endelig) at finde et sandt åndeligt fællesskab, hvor du ikke skal noget bestemt, men bare kan VÆRE dig?

Så er en AFTEN-RETRÆTE lige noget for dig.

“Her, hos Pernille og Tomas, er der trygt og kærligt at udvikle sig. Tusind tak for det!”

– Anne Larsson

Åndeligt fællesskab – hvad, hvorfor og hvordan?

HVAD: Der findes mange forskellige former for fællesskab med ligeså mange forskellige intentioner. Det fællesskab Tomas og jeg tilbyder dig her er et åbent, varmt og åndeligt fællesskab. Og vores intention er at åbne et rum, hvor vi går dybt ind i sandheden og er sammen i en atmosfære af fred og frihed.

At leve vores liv i fred. frihed og fællesskab er ikke altid let. Men vi er her sammen for at øve os. I at finde fred med det, der er og den vi og de andre er. Og vi øver os i at give os selv frihed til at være os. Og til at finde ud af hvem det egentligt er.

At vi kalder det et åndeligt fællesskab, betyder at vi har fokus på at mødes i ånden. Det vil sige at det ikke betyder noget hvilket tøj, du har på, hvor mange penge du tjener eller om du er mand, kvinde, single, gift, kødspiser eller vegetar. For vi mødes bag alt dette. Vi mødes der, hvor vi kan mærke at vi er et. At vi er det samme.

Vi er ikke et fællesskab, hvor man skal gøre noget bestemt. Nærmere tværtimod, vi er et fællesskab, hvor man bare kan VÆRE. Og frihed betyder også at man kan deltage så meget eller så lidt i fællesskabet, som man vil. Du er fri til både at komme en enkel gang eller hver eneste måned, hvis du vil. At være en del af vores fællesskab er helt uforpligtende.

HVORFOR: Vi har lavet dette fællesskab, hvor vi kan øve os i at leve i fred og frihed med hinanden, fordi vi ved hvor stærkt det er når to eller flere går sammen og praktiserer fred. Det gør en massiv forskel for den enkelte og det breder sig som ringe i vandet til familie, venner, arbejdsplads, osv.

HVORDAN: Vi mødes her hos os hver den sidste tirsdag i måneden kl 19-21.30. Rammen er altid det samme: satsang* med undervisning, spørgsmål, fælles praksis og musik. Aftenen tema opstår af de spørgsmål, som deltagerne bringer op.

Midt i det hele holder vi altid en thepause med guf, udveksling og hygge. I det hele taget er det rigtigt hyggeligt og trygt, som i en familie. Vi er hinandens åndelige brødre og søstre.

Så kom og vær med! Alle er velkommen!

*Satsang (sanskrit: sat, sand; sang, samvær) er inden for den indisk filosofi et udtryk, som betyder samvær med sandheden.

FRED, FRIHED OG FÆLLESSKAB – DET ER OGSÅ FOR DIG!

Du får:

– En hel aften, hvor du kan træde ud af hverdagens krav, rammer og roller.

– Mulighed for bare at VÆRE sammen med ligesindede i et varmt og (k)ærligt spirituelt fællesskab. 

Tid og ro til at komme i kontakt med dig selv, og mærke det, der er sandt for dig.

Støtte på din personlige åndelige rejse.

Vejledning og konkrete værktøjer til at erkende dit sande selv og leve i fred, frihed og fællesskab

Praktisk info:

Hvornår? – Hver den sidste tirsdag i måneden kl. 19-21.30 (undtaget juli, som vi springer over og i december, hvor det er den tredje tirsdag i måneden)

Hvor? – Marelundsvej 12, Lille Torøje, 4640 Faxe

Pris? – 300 kr pr. person eller klippekort á 5 gange (1250 kr) eller 10 gange (2000 kr)

Hvor mange kommer? – Der er 20 pladser.

Hvad skal man medbringe? Yogamåtte/madras, tæppe, pude og i vintermånederne evt. tykke sokker og en varm trøje.

Notice: Undefined index: refresh_token in /customers/6/e/7/pernillezawadzka.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/WP.php on line 362